ENSAM ÄR INTE STARK

Att jobba med begåvade människor är som att trolla; våra respektive färdigheter mångdubblas och blir till något större. Jag älskar samarbeten. Och jag älskar att rekommendera duktiga yrkesmänniskor och kollegor. Här är de!

Bengt Streuli, Streuli Ljud & Film AB

Min man. Men också upphovsman till många mer eller mindre kultförklarade fenomen, såsom Ica Maxis radioreklam och Snabbmatstestet från tv Helsingborgs-tiden. Han driver sedan mer än 20 år inspelningsstudio och erbjuder allt från ren voice-over till företagsfilm via ljudböcker, radioreklam, donuts (ljudlogotyper) och musikkomposition. Med en av regionens bästa röstbanker och tack vare sin exceptionellt höga inspelningskvalitet är studion anlitad av byråer i såväl närområdet som övriga landet.

Amanda Stiverius – fotograf, AD & formgivare

Ingen har någonsin fått mig att slappna av framför en kamera så som Amanda har lyckats göra. Hennes humor, hennes vänlighet och tålamod – allt bidrar till en miljö där hon plötsligt lockat fram sidor hos dig du inte visste fanns. Hennes känsla och blick för vad som kommer att bli en magisk bild är svårslagen. Fler än jag har utbrustit ”Det här var ju kul!” efter ett photo shoot med henne.
Men Amanda fotograferar inte bara. Hon är kreativiteten inkapslad i en ung kvinna. Hon skapar med hela sitt väsen och hon gör det konstant.

P-O Nilsson – musiker, kapellmästare & kompositör

”Spelar han alla instrument?!” har folk frågat mig. ”Ja”, svarar jag. ”De flesta.” P-O Nilsson har turnerat världen över som kapellmästare åt storheter som Bobby Kimball, Joe Lynn Turner, Billy Champlin och många fler. Här hemma ingår han i Hasse Anderssons band och när han inte turnerar komponerar han musikaler eller skriver låtar åt sig själv eller andra artister. Bland musikaler han skrivit finns Nils Holgerssons underbara resa, Ringaren i Notre Dame, Peller Erövraren, East Side Stories och En alldeles särskild dag.

Hanseric Orre, fotograf & formgivare

En gudabenådad AD och fotograf som dessutom råkar vara en av de trevligaste människor jag vet. Hans känsla för bildspråk är helt i en klass för sig. Jag kan inte nog rekommendera honom om ni behöver någon som verkligen har blicken för vad som funkar och är snyggt.  Jag vet att han gärna tar uppdrag som fotograf på bröllop och dop, liksom porträtt- eller reklamfotografering. Naturligtvis är han fantastisk på klassiska printuppdrag också.