Better Change 

Under mitt varumärke Better Change arbetar jag med kommunikation, ledarskap och förändring. Jag hjälper ledare och medarbetare i organisationer att skapa starkare relationer, bättre vi-känsla och på så sätt få både ökad trivsel och bättre resultat. Min utgångspunkt är alltid människorna och alltid ”här och nu”. Mina erfarenheter från såväl scenen som från marknadskommunikation och varumärkesbyggande i kombination med det senaste inom neuroledarskapsområdet ger resultat som i princip varje gång förvånar mina kunder. Prova ni med. 

För dig som vill lära dig att ta plats, på en riktig scen eller ”bara” när du tar till orda vid mötesbordet eller vid kundpresentationer passar mitt koncept ”Tag plats. Äg din scen.” perfekt.

Jag anlitas även som inspirationsföreläsare, handledare och chefscoach. Kika gärna in på sidan.

 

Konferencier

De flesta event lyfter några snäpp med en erfaren konferencier som håller ihop de olika beståndsdelarna. Min långa erfarenhet av att dels stå på scen, dels arrangera event gör att jag kan addera det lilla extra samtidigt som jag har benkoll på körschemat.

Ett extra plus för dig som arrangör är att du kan få konferencier, sångerska och föreläsare i ett. Och vill du ha mer än så har jag flera härliga kollegor att föreslå.

Moderator

Till er nästa konferens, seminarium, kick off eller workshop är jag gärna er moderator, facilitator eller samtalsledare. Jag är genuint intresserad av människor, samhälls- och näringslivsfrågor och kommer alltid påläst och förberedd.

+46 (0)70-7447744

sanja@sanjastreuli.se