Det är 10 januari 2023.

 

Jag har varit frånvarande länge från bloggen. Sedan sensommaren 2020 närmare bestämt.
Att jag inte uppdaterade något mellan augusti 2020 och augusti 2021 kan jag faktiskt bara skylla på coronapandemin och den ständiga jakten på att som sångerska och föreläsare överleva när jag egentligen inte fick lov att jobba. Jag var ju i ”samla mycket folk”-branschen och vi fick ju inte samlas, så det var svårt att jobba. Vi fick ju knappt träffas. Men det gick, jag hittade uppdrag och klarade mig på något sätt. (Klapp på axeln till mig själv för det)

I slutet av sommaren 2021 längtade jag som en tok efter att restriktionerna skulle lätta och vi skulle få vara både sociala och kulturella. Jag längtade efter ett normalt liv, ett liv så som vi kände det innan. Innan The Big C, liksom. Men istället för ett normalt liv fick jag originalet av The Big C; Jag fick ett cancerbesked.
Livet tvärbromsade såklart helt. En dag kanske jag berättar mer om den livskrisen (jag har varit väldigt öppen om det på sociala medier, så sök upp mig där om du är nyfiken), men just nu vill jag bara säga JAG ÄR TILLBAKA! Som den lilla spirande växten på bilden är jag på väg upp och fram igen. ÄNTLIGEN!

Så hej på dig.
Vi ses snart igen.


Foto: Benjamin Patin [Unsplash]