I måndags kväll hade jag och P-O Nilsson konsert i Raus kyrka. Konceptet ”Från Ella till Adele” hade fått ”2.0” efter sig för att markera att det inte var en repris på konserten i Den Gode Herdens kyrka i februari. Och till min glädje var det faktiskt en hel del som kom igen! Tusen tack för det! Och särskilt tack till alla er som jag aldrig tidigare träffat – det är en fantastisk känsla att möta en helt ny publik.

För publik fick vi! Kyrkan började fyllas på redan trekvart innan det var dags och tio minuter innan konserten fanns det inte en sittplats kvar! Vaktmästaren fick lotsa upp folk på sidoläktaren och snett bakom mig satt människor på snabbt utställda stolar. WOW! Vi fyllde kyrkan! Vi FYLLDE kyrkan!!

Jag njöt mig igenom hela konserten och när publiken generöst ställde sig upp och ville ha extranummer hade det gått över en timme. Hur kan en timme flyga förbi så fort?

Kära alla! Jag är så tacksam och rörd över all underbar respons ni ger mig! Den fyller mitt hjärta och gör att jag bara vill sjunga mer och mer och mer. Dessvärre har jag inga fler offentliga framträdanden inbokade över sommaren, men det gör bara att jag ser desto mer fram emot hösten. Då har jag fått äran att vara en del av S:ta Maria kyrkas jazzfestival ”Cathedraljazz”. Så boka in lördag 2 september, då blir det lunchkonsert med jazziga förtecken kl 12.01.

PS: Känner ni till någon kyrka som ni tycker borde boka oss? Säg det till dem. ? Eller skicka kontaktuppgifter till mig. Både Ella och Adele är nämligen supersugna på att lära känna fler musikälskare… ?

NJUT AV SOMMAREN!