Borgerlig officiant

Det blir av olika anledningar allt vanligare att välja en borgerlig begravning. En borgerlig begravning är inte knuten till någon plats eller tradition och ger därför stort utrymme till personlig utformning. Ceremonin leds av en borgerlig officiant, vilken kan vara en anhörig, en vän eller någon annan man anser lämplig. Oftast känns det tryggast att anlita en borgerlig officiant som har erfarenhet av begravningsceremonier. De flesta begravningsrådgivare har ett stort kontaktnät och kan föreslå någon som passar era önskemål.

Jag är utbildad coach och har lång erfarenhet av livets alla samtal, inklusive de djupa och de svåra. Jag har i hela mitt liv stått på scen så att tala inför människor faller sig helt naturligt för mig. Min långa musikbana gör dessutom att jag kan hjälpa er att välja musik, oavsett om ni väljer att spela den digitalt eller om ni vill att jag sjunger. Jag har även många duktiga ackompanjatörer och musikanter i mitt nätverk om ni vill ha levande musik.

Väljer ni att anlita mig går det oftast till så att vi sätter oss ned och i lugn och ro pratar igenom hur ni önskar att begravningen ska vara. Mitt fokus är att så långt möjligt underlätta för er och tillmötesgå era önskemål. 

Läs mer om borgerliga begravningar här

Konferencier

De flesta event lyfter några snäpp med en erfaren konferencier som håller ihop de olika beståndsdelarna.
Min långa erfarenhet av att dels stå på scen, dels arrangera event gör att jag kan addera det lilla extra samtidigt som jag har benkoll på körschemat och håller tiden enligt plan.

Ett extra plus för dig som arrangör är att du kan få konferencier och sångerska i ett. Och tycker du att det vore bäst med två konferencierer så har jag flera härliga kollegor att föreslå.

 

Moderator

Till er nästa konferens, seminarium, kick off eller workshop är jag gärna er moderator, facilitator eller samtalsledare. Jag är genuint intresserad av människor, samhälls- och näringslivsfrågor och kommer alltid påläst och förberedd.

Under mitt varumärke Better Change arbetar jag med kommunikation, ledarskap och förändring som föreläsare, moderator, konsult och coach. Kika gärna in på sidan.

 

 

 

+46 (0)70-7447744

sanja@sanjastreuli.se