ENSAM ÄR INTE STARK

Att jobba med begåvade människor är som att trolla; våra respektive färdigheter mångdubblas och blir till något större. Jag älskar samarbeten. Och jag älskar att rekommendera duktiga yrkesmänniskor och kollegor. Här är de!

Bengt Streuli, Streuli Ljud & Film AB

Min man. Men också upphovsman till många mer eller mindre kultförklarade fenomen, såsom Ica Maxis radioreklam och Snabbmatstestet från tv Helsingborgs-tiden. Han driver sedan mer än 20 år inspelningsstudio och erbjuder allt från ren voice-over till företagsfilm via ljudböcker, radioreklam, donuts (ljudlogotyper) och musikkomposition. Med en av regionens bästa röstbanker och tack vare sin exceptionellt höga inspelningskvalitet är studion anlitad av byråer i såväl närområdet som övriga landet.

Hanseric Orre, fotograf & formgivare

En gudabenådad AD och fotograf som dessutom råkar vara en av de trevligaste människor jag vet. Hans känsla för bildspråk är helt i en klass för sig. Jag kan inte nog rekommendera honom om ni behöver någon som verkligen har blicken för vad som funkar och är snyggt.  Jag vet att han gärna tar uppdrag som fotograf på bröllop och dop, liksom porträtt- eller reklamfotografering. Naturligtvis är han fantastisk på klassiska printuppdrag också.