Då var det dags att säga farväl till Christmas under the Mistletoe.
Denna trio, Nina Åkerlund, Josefin ”Smulan” Liljegren och jag själv, har skapat något som nästan borde vara omöjligt: en juldinnershow med extra allt i lilla Strövelstorp, med noll kronor i budget, men med enorma mängder kraft, kreativitet och mod.

Tjejtrion vore dock inte mycket att hänga i granen (eller under misteln) utan två underbara män. Tack Fredrik, för en buffé som går utanpå det mesta folk har smakat och som gjort upplevelsen till en helhet vi bara kunde drömma om. Tack Bengt, för ljud, ljus, specialeffekter, galna idéer och nu sista året även specialskrivna låtar. Det gjorde showen inte bara bra utan faktiskt fantastisk. För det säger våra gäster. Att det varit fantastiskt. Ja, vissa säger världsklass, men så långt skulle vi inte gå.
Tack också till all hårt arbetande och alltid leende personal. Tack speciellt för att ni aldrig bangat när vi plötsligt ”skrivit in” er i showen!

Nina och Smulan, hur tackar jag er? Det är nästan omöjligt utan att bli lite sentimental. Så jag väljer att tänka på allt kul vi fått uppleva. Förutom alla underbara showkvällar på vårt älskade Bygdis med den bästa, mest generösa publik, så har vi invigt julen i Helsingborg City två gånger, vi har showat för Nedermanns, Väla, Ikea, Strömbergs och även tagit en sväng till Maxi Mellbystrand. Fast de största gapflabben har vi ju haft i logen.

Tack ALLA som på något sätt bidragit för de här magiska tre åren! På återseende någon annanstans, någon annan gång.