SÅNG SOM BERÖR. FÖR LIVETS ALLA TILLFÄLLEN.

Jag tror att alla behöver mer bra sång i sitt liv. Oavsett om det är på ett 50-årsfirande, en VIP-bjudning för kunderna eller en konsert. Eller kanske sång till dop, bröllop eller avsked.

Repertoar.

Min repertoar spänner över många genrer och decennier och till en kundträff eller underhållning till kaffet sätter jag ihop en varierad låtlista utifrån den tänkta publiken. Är det jazzörhängen, det vackraste från filmens värld eller favoriterna från de senaste årtiondenas hitlistor som passar bäst? Kanske spanska tongångar eller rentav schlager? Är det en enklare tillställning dit jag kommer själv med förinspelade bakgrunder eller föredrar du att all musik framförs live? Jag samarbetar med några av landets bästa musiker så tveka inte att ställa frågan.

Konserter i urval.

Tillsammans med fantastiska musiker ger jag konserter i kyrkor, på teatrar och andra konsertlokaler.
Signaturtemat heter Från Ella till Adele.
I spannet mellan Ella Fitzgerald och Adele ryms en hel värld av vackra melodier och starka texter. Ingen konsert är den andra lik, men de innehåller alltid åtminstone en låt av Ella och en av Adele. 

Andra konsertteman:

OSS EMELLAN med P-O Nilsson.
Oss emellan är en inspirerande och underhållande korsning mellan konsert och föreläsning. En musikalisk betraktelse av livet i allmänhet och och oss människor i synnerhet. Personliga reflektioner varvas med forskning och funderingar. Och så sångerna som berör. En föreställning som stannar kvar länge.

För människor och företag i utveckling. Oss emellan kan självfallet skräddarsys så att den passar tillfället och publiken extra väl.

 

SPANSKA TONER med Klas Wounsch.
En klassisk gitarrist och en sångerska, ingen av oss med spanskt påbrå, men väl med tyskklingande efternamn – varför gör vi en spansk konsert? För att det faktiskt inte gick att motstå! För att den latinska hettan, de medryckande rytmerna, passionen och glädjen fyller själen. Och tro oss – man behöver inte förstå språket.

DET VACKRASTE FRÅN FILMENS OCH MUSIKALENS UNDERBARA VÄRLD med P-O Nilsson.
Ett personlig urval av sångerna som fått mitt hjärta att svämma över, brista och läka igen. Som alltid i humoristisk dialog med den oförliknelige multiinstrumentalisten, kompositören och kapellmästaren P-O Nilsson.

VÄGSKÄL. CHOICES. OPCIÓNES. LES CHOIX. IZBORI. med P-O Nilsson.
Om livets alla val, medvetna och slumpmässiga, som gjort oss till dem vi är. Som gjort mig till den jag är. Med många vackra sånger från olika håll. Och reflektioner om stort och smått.

 

Några ord om de mycket personliga tillfällena.

När man väljer sång till bröllop, dop, begravning eller något annat väldigt personligt tillfälle ska man välja från hjärtat. Inte lyssna på vad andra tycker. Inte bry sig om vad andra ska tänka. Det finns inget fel. Det finns bara vad som känns rätt för just dig och er.

Bland sångerna nedan finns några som ofta önskas till just de personliga tillfällena. Behöver du förslag hjälper jag självklart till.

Smakprov.

Jag har samlat några inspelningar nedan som jag hoppas att du ska gilla. De blir dessutom fler hela tiden så kika gärna in då och då.

Gilla/följ min Facebooksida och prenumerera på min Youtube-kanal så ser du när jag lagt ut nya inspelningar och videor.

–> Se även ÖVRIGA TJÄNSTER

+46 (0)70-7447744

sanja@sanjastreuli.se