En av sommarens vädermässigt finare dagar kom lördag 2 september. Då hade jag lunchkonsert i vackra Sankta Maria kyrka i Helsingborg tillsammans med fantastiske P-O Nilsson. Vi hade blivit utvalda att vara en del av Cathedral Jazz, en tredagars jazzfestival med dubbla konserter varje dag. Till allas vår glädje var publiken större än vanligt och vilken publik! De varma applåderna och de lika varma kramarna efteråt vittnade om att programmet var uppskattat och att det finns en publik som verkligen törstar efter riktigt fina melodier. Jag hoppas få se er alla snart igen!

Tills dess kommer här ett roligt klipp från ”Unforgettable” (tack Liza Grevblad för filmen) och hela den vansinnigt vackra ”Försiktigt” skriven av den oefterliknelige Mauro Scocco (tack Eva Strömberg för filmen).

Sångerska Sanja Streuli, på piano P-O Nilsson

Opslået af Liza Grevblad på 5. september 2017

 

Tusen tack för en helt vidunderlig konsert i Mariakyrkan i lördags🙏🏻❤️!Du och P-O är helt fantastiska, det finns inte ord att beskriva den känslan som infinner sig när man sitter i publiken och får glädjen att få vara med i denna magiska stund.Kärlek!

Opslået af Eva Strömberg på 4. september 2017